Nederlands  Deutsch
Vliegtuigen

Asverstrooiing per vliegtuig of helikopter

De vliegtuigen die gebruikt worden voor de asverstrooiing per vliegtuig zijn vierpersoonstoestellen. Hierdoor is het mogelijk dat er, naast de piloot en de begeleider van Aqua Air Services, twee nabestaanden mee kunnen vliegen. De helikopters die gebruikt worden voor de asverstrooiing per helikopter zijn driepersoonstoestellen. Hierdoor is het mogelijk dat er, naast de piloot, twee nabestaanden mee kunnen vliegen. Er wordt gevlogen naar elke gewenste locatie.

Fly-by asverstrooiing per vliegtuig of helikopter

Bij deze speciale manier van afscheid nemen vliegen de nabestaanden niet zelf mee, maar staan opgesteld op het strand of aan de oever op een locatie naar keuze. Het vliegtuig vliegt aan boven open water, met een fly-by als groet aan de nabestaanden, daarna wordt er een cirkel ingezet. Na het voltooien van deze cirkel wordt op afstand weer voorbij gevlogen, waarbij de as zichtbaar wordt verstrooid, hierna volgt een extra ronde als eregroet aan de overledene en als afscheid van de nabestaanden aan de waterlijn.

Reserveren van een vliegtuig of helikopter gaat altijd op afspraak. Bel voor beschikbaarheid, mogelijkheden en reservering Aqua Air Services 070-2126994 of mail naar info@aquaairservices.nl

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Nieuw: