Nederlands  Deutsch
Voelvorm Vleugel
€475,00
Excl. BTW: €392,56
Aantal:

Sluit een hand om de vorm en voel, laat gedachten komen of gaan, deel de warmte van je handen die het brons langzaam opneemt en weer teruggeeft. Sluit een hand om de vorm en ben weer even samen.


De voelvorm wordt gevuld met een dierbaar aandenken dat de relatie met de overledene symboliseert (een deel van de as, een haarlok, wat zand van een plek waar speciale herinneringen aan zijn of een briefje). Dankzij het materiaal en de vorm voelt een voelvorm direct al fijn en intiem aan. Zeker ook doordat de Voelvorm snel warm wordt en de warmte goed vasthoudt.

De basis voor de Voelvormen wordt gelegd door de afdruk van twee handen. Vanuit deze afdruk wordt de vorm verder uitgewerkt tot een op zichzelf staand object dat wordt afgegoten in brons. Er zijn drie verschillende afdrukken gemaakt door de vormgever zodat er altijd één vorm is die fijn in de hand ligt.

Elke voelvorm bevat een vulgaatje van 5 mm. Dit wordt afgesloten met een kegelvormig stukje brons. Wij raden aan het kegeltje te verlijmen met een Bison tweecomponentenlijm Kombi Snel. Eventuele restjes kunnen met een vochtig microvezeldoekje eenvoudig worden verwijderd na 20 minuten droogtijd.

Afmetingen
Maten 115 mm x 40 mm
Materiaal
Materiaal Wit brons
Nieuw: